Hva ravnene hvisker...

Pi – folkets frigjørende kryptopenger.

Pi – folkets frigjørende kryptopenger. 

 

Verden er plyndret av gjeldspenger – Norge helt siden 1816 da Norges Bank ble opprettet.

Det er rentens ubetalelighet i et helhetlig samfunnsperspektiv som er drivkraften i den ødeleggende gjeldskrisen verden for tiden sliter med.

Den sentrale konflikt i verden står mellom folkene og Utsugerne – de siste søker seg arbeidsfrie inntekter av folkets arbeid. Utsugerne har gjeldspengesystemet som plyndringsverktøy; pengene lånes i omløp som rentebærende gjeld. Folkene søker å nytte fripenger; penger som settes i omløp mest mulig uten gjeld, som betaling for varer og tjenester fra folket.

Alle sentralbanker er i dag under kontroll av Utsugerne, mulige unntak er Iran og Nord-Korea.

Alle kryptopenger, som for eks. Bitcoin, er fripenger. Flere er skapt og satt i omløp.

Sist ut er Pi. Eller Pi Nettwork.

 

Denne kryptopengen tar sikte på å bli en folkenes penge. Uten tilknytning til gjeld. Den vil virke frigjørende for folkene og for individet.Den vil bli en «Vips» for kryptopenger.

 

Pi kan skapes av oss alle med mobiltelefonen gjennom «mining», slik det er forklart i Pi White Paper. Man må inviteres til å bli med i prosjektet av en som alt er med. Man får en kode av ham.

De som ønsker å delta, kan bruke min invitasjonskode:

Borsoennen1

Man går fram på følgende vis:

Man laster ned Pi-appen til mobilen fra Google Play eller App Store, så legger man inn koden – Borsoennen1 – i kodefeltet og trykker på «send». Man følger så instruksene videre.

 

Det er gode grunner til å tro at dette blir en meget lønnsom affære.

 

Det er verdt å merke seg at det ikke finnes noen risiko for tap siden ingen penger er investert. Det er en vinn-vinn affære som også egner seg som et familieprosjekt og i vennekretser, klubber og foreninger.

Ingen kan tape penger, bare vinne.