Hva ravnene hvisker...

Rasisme er kjærlighet til eget folk.

 

Rasisten og nasjonalisten Jesus Josefson

Og Jesus sa:

 

«Ta ikkje vegen til heidningane, og gå ikkje inn i nokon av samaritanbyane! Gå heller til dei bortkomne sauene i Israels hus.»

 

«Eg er ikkje send til andre enn dei bortkomne sauene i Israels hus.»

 

«Det er ikkje rett å ta brødet frå borna og kasta det til hundane.»

 

"Du skal elska nesten som deg sjølv" (Den som står deg nærast.)

 

 Rasisme er genetisk betinget og drevet av kjærlighet. Kjærlighet til eget folk. Jesus var en stor rasist og nasjonalist. Han var ingen religionsmaker.

 

Kristendommen er en forvrengning, pervertering, internasjonalisering  og religionisering av Jesu sosiale budskap, utført av fariseeren Saul (Paulus). Trolig på oppdrag fra Sanhedrinet, og i Judaismens tjeneste... Et verktøy i elitejødenes verktøyskrin. Derfor:  "Alle mennesker græd da de hørte lovens ord." ... det samme burde kristenfoket gjøre, de er alle blitt utfjottet. ##

 

Antirasisme er drevet av hat til alle folk - til goyim. Det står - sammen med holocaustbekjennelsen - i folkemordenes tjeneste. I dag blir Jesus misbrukt av antirasister og kristenfolk.

...De utvalgte og omskårne er i utlendighet de største antirasister og antinasjonalister ... heime er de fremdeles rasister og nasjonalister, slik Jesus var ...Forvirret

**

Men han er løyst frå krossenLa oss alle blote!

 Bibelen