Hva ravnene hvisker...

Justin Welby

 

Vi har hørt om trojanere som datavirus, og vi har ikke glemt alt fra den greske mytologi. Dette gjør at vi kjenner igjen en trojaner når vi ser ham.

 

Vi skal selvsagt ikke nekte monoteister å konvertere mellom de monoteistiske religionene - dem om det, men når en jøde konverterer til kristendommen, blir vi straks mistenksomme. Vi tar det som gitt at slikt skjer for bedre å kunne drive fram sitt jøderi.

Vi vet jo at jødene kontrollerer The Fed, The Crown, City of London CorporationBIS og hva det nå heter alt De Internasjonale Pengefyrstene har stelt i stand, men vi hadde ikke trodd det var gått så nedover også med Den anglikanske kirke. Nå vet vi det. Og vi er bekymret. ##

 

Det råd vi gir til englendere, walisere og skotter - om slikt har overlevd multikulten dersteds - er å konvertere til Åsatrua - eller liknende med nasjonal koloritt. Da er man langt på vei sikret mot slikt. Det har med kostholdet i Valhall å gjøre. Og man har langt på vei det nødvendige grunnlag for å bekjempe styggedommen. Litt fripenger vil i tillegg nok gjøre susen.

 

En venn av Særimner

 

24. sep, 2014