Hva ravnene hvisker...

 Hvem sto bak 9/11?

http://www.darkmoon.me/2014/911-great-debate-never-2/

 

Vi har alltid hatt lang lunte og kort hukommelse, så det tok to dager før vi så tegningen:  "Amerikanerne har gjort det selv" - tenkte vi! Etter hvert har det dannet  seg et litt mer nyansert bilde.

 

 1. CIA kan ha stått bak under kommando av den amerikanske skyggeregjering og i samarbeid med Mossad, amerikanske jøder og utvalgte amerikanske politikere.

2. Mossad kan ha stått bak under ledelse av den israelske regjering og i sammarbeid med CIA, den amerikanske skyggeregjering samt en del amerikanske jøder.

3. Mossad alene under ledelse av den israelske regjering sto bak, samt et antall amerikanske jøder og jødehjelpere.

I dag er vi av den oppfatning at det er 2. som er det riktige. CIA må ha visst hva som var på gang, og de har i ettertid drevet tildekning og skjuling av spor. Og kongressen og regjeringer i USA har visst og vet hvem som gjorde det.

Og hva mere er; som det er sagt av FRANCESCO COSSIGA (former Prime Minister of Italy):

 

All the intelligence services of America and Europe know well that the disastrous 9/11 attack was planned and realized by the CIA and Mossad, with the help of the Zionist world, in order to pin the blame on the Arab Countries and persuade the Western powers to intervene in Iraq and Afghanistan.

 

Dette betyr at også norsk etterretning vet dette, og dermed vet alle regjerings- og stortingspolitikere det!! Men de holder det skjult for det norske folk. Og dermed har de støttet opp om de vanvittige krigene i Irak og Afganistan på falske premisser, og forledet det norske folk til det samme. De er dermed medskyldige i all elendighet vi nå ser i disse landene.

Det sier seg selv at også norske media er vel vitende og deltar i hemmeligholdet og tilsløringen.

*

Og hva som kanskje viser seg å bli verre: Norge, EU, USA og NATO støtter den jødiske junta som gjorde statskupp i Ukraina, finansiert av USA og støttet av vestlig etterretning og Mossad. (Det er ikke usansynlig at snikskytterne på Maidanplassen var israelere.) Og de er også denne gangen bakket opp av det norske mediale propagandamaskineriet. Denne gang kan folkesviket bli virkelig ille for Norge.

Derfor: Norge ut av NATO! Og EØS!

Og som vanlig minner vi om at fødselstallet (1.7) hos de folkeegne må opp og innvandringen må ned. Folkemordet på Normenn og samer må stanses! ##

Vi anbefaler alle gode krefter om høylydt å protestere mot Norges støtte til galskapen i Ukraina med alle tilgjengelige og lovlige midler.

7. sep, 2014