Hva ravnene hvisker...

 

 

Sammen med mange andre idretter/vitenskaper er skallemåling politisk ukorekt og sterkt fordømt. De som drev eller driver med slikt er slemme rasister, uten unntak, sier man i de politisk korrekte kretser og blant folkesvikere generelt.

 

Av liknende forbudt viten vil vi i forbifarten nevne kunnskap om fripenger og gjeldspengerco2-ens ufarlighetinnvandringsreknskapet  samt alt som har med pengeprimat og arbeidsprimat å bestille.

 

Årsaken til at dette er forbudte kunnskaper, er at de ikke stiver opp folkemordet på nordmenn og de europeiske folkeslagene. De passer ikke inn i  Den nye verdensorden.  (NWO)

 

http://vitnet.no/rase-mer-enn-bare-hudfarge/

 

Om blodtyper fra Wikipedia:

http://no.wikipedia.org/wiki/Blodtyper#Blodtyper_hos_mennesker

 

Vi merker oss det store sprik i informasjon om blodtypen 0 mellom disse to lenkene, uten å driste oss til å forsøke å gi forklaring på den ...

 

Når det gjelder betydningen av variasjoner i grupeinteligens mellom rasene/folkene, kan man trolig lære noe av å studere Liberia og Haiti som eksempler; begge ligger vel på bunnen i verden? Det er samvarians mellom fattigdom og gruppeinteligens - også på globalt nivå.

 

Å senke gruppeinteligensen i alle folkene  er en del av strategien for NWO. Da vil befolkningen bedre kunne tjene som et umælende, kraftløst og motstandsløst proletariat. I Norge - og vel for hele Europa - er utviklingen kommet så langt at folkene vedtar sin egen utsletting ved valgurnene ... de vil bli en befolkning uten folketilhørighet ...

Mwn for den styrende maktelite avler man på inteligens - blant annet ...

 

13. mar, 2014