Hva ravnene hvisker...

 Alt ved det gamle ...

Da krutrøyken lettet etter oppløsningen av Sovjetunionen, var det meste av verdi i Russland kommet i hendene på ca hundre jødiske oligarker. Slik også i Ukraina og de andre gamle delstatene i Sovjetunionen.

Så fikk vi alle de fargerike "revolusjonene" - finansiert av USA og vestmaktene. Under "Den orangsje revolusjon" i Ukraina brukte USA minimum 450 millioner $. Under den siste "revolusjon" sies det at man så langt har brukt 5 milliarder $. Vi går ikke god for tallenes størelse, men vi går god for deres eksistens og kilde.

Den såkalte "opposisjon" i Ukraine er i sin helhet jødestyrt. To av partiene er jødestyrt (partiet til Timosjenko og partiet til Klitschko,) og statministeren er jøde. Presidenten er vi usikker på. Deres mål er å føre Ukraina inn i det jødestyrte EU og inn under kontroll av den jødestyrte Euroen.

Vår mening er:

1. Ukraina burde holdt seg utenfor slik Norge, Island og Sweitz gjør, med handelsavtaler til hele verden. Da kunne Krim bevart den status det har hatt siden 1994. (Norge bør gå ut av EØS)

2. Nå må Krim gå til Russland, der det nok egentlig hele tiden har hørt heime. (Det jødene i Ukraina nå har sluppet laust, må rase fra seg.) Hvor det vil ende, vet vi ikke.

Til almindelig opplysning:

 Og litt om det Ukrainske Holodomor:

2. mar, 2014