Hva ravnene hvisker...

 

Om man i julen skulle bli i beit for lesestoff, vil vi anbefale at man laster ned triologien Nya ekonomiska systemet av Per Lungren. Vi vil på det sterkeste anbefale verket til dem som ønsker rask og grundig framgang i sin egen avfjottning på det økonomiske området. Vi vil hevde at det er nødvendig for alle nasjonalsinnede mennesker som ønsker å ligge i forkant i utviklingen og og følge med i det som skjer på feltet.

 

Vi har nå i noen tiår vært ute i det samme ærend: Vi har drevet folkeopplysning om gjeldspenger og fripenger, anbefalt overgang fra Gjeldspengesystemet til et fripengesystem og brukt riktig stygg snut på De internasjonale pengefyrster. Det er derfor riktig gledelig at andre kommer etter. Og det er ekstra gledelig at det blir gjort så grundig og med slik faglig tyngde. Per Lundgren er en jotunbanker etter vår smak... Kanskje burde han vært litt mer omhyggelig med å fortelle at Bankierene i det alt vesentlige var og er jøder?

 

Fra våre skrifter henter vi artikler av litt mer lettlest slag. Legg merke til den fulle overensstemmelse mellom PL og vårt syn på saken, og på våre forslag til løsning.

http://vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

http://vegtam.info/Kortsider/Mulighetstap.htm

http://vegtam.info/Kortsider/Rentevelsignelser2.html

Fra 30-tallet henter vi inn pengesystemet til L. J. Sømme, legg merke til at heller ikke han gjør bruk av skatter:

http://vegtam.info/Kortsider/Det-positive-pengesystem.htm

19. des, 2013