Hva ravnene hvisker...

Nelson og en av jødekompisene i ANC

 

Litt om ståheien rundt begravelsen til Nelson Mandela.

 

Så hører vi at Erna og Krompen skal reise til Sør-Afrika i begravelsen til Nelson Mandela. De skal hylle Nelson, men vi er nok redd for at det blir på falske premisser.

For all del, la det være sagt: Nelson var en skikkelig kriger før han kom i fengsel; han ville jage kvitingene ut av landet så negrene kunne få styre med sitt i fred. Og det var rett.

Vi er av den oppfatning at kvitingene ikke hadde noe i Afrika å gjøre, men siden de nå en gang dro dit, burde de opprettet en egen stat for bare kvitinger nede rundt Kapp Horn og latt negrene ha resten av Sør-Afrika. Så kunne de hvite arbeidet på egen velstand og velferd i sitt land og negrene i sitt. Men det gjorde de ikke; de laget heller en slavestat og hadde negrene til å arbeide for seg.

 

Nå er det jo bare det å bemerke at ANC, det revolusjonære kommunistpartiet til Nelson, var finansiert og styrt av jødene. De fikk ikke fritt spillerom under boerne, så de ville heller ha boerne bort og negrene til makta. De siste var lettere å styre enn de første.

Så da Nelson kom ut av fengselet etter omskolering i 27 år, var han blitt en lydig husneger - lik Obama - som lot jødene stelle med økonomi og politikk, mens Nelson lekte statsmann og talsmann for multikultur, fred, forsoning og det fargerike fellesskap. Boerne fungerer nå som middelklasse og formenn for negerslavene, mens jødene er blitt den nye overklassen. Det er denne realitet Erna og Håkon skal ned å tåkelegge for verden og for nordmenn; de er med i hujekoret over fortreffeligheten ved «regnbuelandet».

 

Men forklare årsaken til at fattigdom og elendighet herjer stadig verre i Sør-Afrika, det vil de nok ikke når de kommer hjem.

 

De kvite boerne blir nå drept i økende antall. Negrene er ikke fornøyd med tingenes tilstand. Vi tipper at det ikke er mange igjen av sorten i SA om 30 år. Feitt nok. La dem bare pelle seg heim – om de har noen heim å dra til. Så får vi bare håpe at negrene også besørger jødene heimsendt, men nå til Jerusalem. Uten å kny slenger jeg en hel femtiøring i bøtta – som hjelp for negrene.

 

At SA etter det blir en ny mislykket negerstat, får nå så være. Vi åsatruere kan jo alltids sende dem et par veiledere (ikke misjonærer) som kan belære dem hvordan de skal stelle seg om de vil ha den velstand og velferd vi for tiden har i Norge. Vi sitter da på den fornødne viten.

 

Artikkel på Målmannen:

http://maalmannen.wordpress.com/

 

9. des, 2013