Hva ravnene hvisker...

Der folkesviket råder…

*

… Dyp er sjøen, salt og våt

som av mange øynes gråt.

Alle er alene.

 

Nå skulle man vel i utgangspunktet tro at det var unødvendig å dra i gang en folkebevegelse for å bevare folkene, men slik er det ikke. Alle folk på jorden, som ønsker å bestå som folk, er i dag truet av en planlagt og velorganisert utryddelseskampanje. Særlig gjelder dette for Europa. Virkemidlene er:

 

- En nærmest ubegrenset innvandring av folkefremmede med dertil hørende mulighetstap for de folkeegne.

- Sterk innvandring av kulturfremmede.

- Uhindret og oppmuntret adopsjon av folkefremmede.

- Folkeutslettende nivå på fødselstallet (Norge: 1.7, Italia: 1.4. 2.1 trengs for å holde befolkningen ved like.)

- Krig mot land som nekter å innordne seg under Zionistimperiet. (Heia Ungarn.)

 

Og alle disse krigene blir støttet av Norge!? Og det er videre utrolig at folk vil stemme på folkesvikerpartier… hvorfor?

Folk er så utfjottet av løgnpropagandaen at selv Nei-folk går og stemmer på Ja-partiene…

La oss dra i gang avfjottingen for dem som ikke alt er kommet i gang. La dagens gode gjerning bli å ikke kjøpe Dagbladet. Og for godt mål slenger vi på motstand mot kjøp av det lette amerikanske bombeflyet F.35, med kapasitet for atomvåpen, og i stedet gå for svenske Grippen - en lett og billig folkejager som ikke forbruker hele forsvarsbudsjettet til kjøp og drifting. I Danmark har man alt gått bort fra F-35 og startet en ny anbudsrunde. 

 

Som vi vil se er forsiden på nettstedet BFF formet som en plakat, velegnet til å skrive ut på hjemmeskriveren. Den kan så legges i glass og ramme og henges i gangen eller på veggen i de indre salonger med eierens signatur i tekstruten. Den kan selvsagt også med fordel erstatte bildet av kongen på innsiden av dassdøra - særlig gammeldassen... Det kunne virkelig vært noe som ville avstedkommet oppbyggelige og folkebevarende grublerier under dagens høydepunkt...

En slik plakat som e-post til våre politiske fiender, kunne jo også gi oss en ondskapsfull glede i hverdagen...?

 

*

Så André Bjerke tok feil. Vi er ikke helt alene. Vi nordmenn har hverandre – minus folkesvikerne! Og i første rekke i redningsaksjonen, sammen med andre gode krefter, står Åsatrua, Til Hundens Minne og NPE.

 

Men uten samarbeid i forsvarskampen blir vi for svake. Derfor: du må finne din plass i denne kampen!

11. sep, 2013