Hva ravnene hvisker...

 

Miljøpartiet De Grønne – MDG, er tidens nye rottefanger i den norske flokk av politiske rottefangere. Lik sin forgjenger i Hameln lokker de uskyldige og uvitende i fortapelsen.

 

Vegtams Nettsider finner vi en analyse av partiet og partiprogrammet. At skrotten er rød, har lenge vært kjent, men at kjernen, sjelen? – det innerste memkompleks - er til de grader blå, vil kanskje overraske de fleste. Partiet er Pengefyrstenes grønne alibi – den grønnkledte folkeforføreren.

 

Vi merker oss at Rasmus Hansson er formann i partiet. Han har en fortid som generalsekretær i WWF-Norge – en annen lurendreierorganisasjon, avlegger til WWF. Penger og makt. Vi minner om at Kong Harald har et nært forhold til WWF!

 

WWF ble stiftet av samme kjeltringen som stiftet Bilderbergergruppen – Prins Bernhard av Nederland. Han stiftet også gruppen Club of 1001, Bernard pluss tusen hemmelige medlemmer. Klubbens høyeste orden, Den Gyldne Arks Orden, koster 1 million $ å få tildelt. Kjente navn i klubben er Rotschild, Rockefeller og …Mugabe! … vel …

 

Vi legger ikke skjul på det; både WWF og MDG er typiske jødiske frontorganisasjoner for fremme av Pengefyrstenes fortjeneste og målsetninger - den nye verdensorden.

 

Om det skulle vise seg at Rasmus er omskåret og koscherspiser, blir vi ikke overrasket.

 

Vel vel – dette som en liten opplysning før valget. Godt valg

2. sep, 2013