Hva ravnene hvisker...

 

 

 

Har man tatt lærdom av trettitallet?

Vi har etter hvert lært oss at i storpolitikken er intet som det ser ut til. Det er alltid på et annet vis. Dette fordi dagens politikere alltid er opptatt med å lure og forføre folket. Og dette gjelder vel i særlig grad alt som har med Midtøsten å bestille. 

Som vi husker kom De muslimske brødre til makten i Egypt gjennom demokratisk valg, og derfor på lovlig vis. Så skulle man jo tro at alt var i orden og alle var glade. Men nei da, nå har vi fått et militærkupp og alle hyler og geberder seg og tar avstand fra styggedommen: USA, EU, Israel og til og med Norges Barth Eide. Det er ikke måte på hvor fælt det er med alle de døde og all blodsutgytelsen. 

Men Hugin og Munin har hørt at de mener det motsatte. Hylingen og geberdingen er bare et spill for galleriet. De mener at generalene ikke satte i gang før de hadde snakket med Obama og jødene og fått lov til sette kuppet i verk. Jødene vil ikke ha en gjentagelse av 1933. Da kom Hitler til makta på lovlig demokratisk vis, – og man lot ham sitte i fred helt til 1939. Hadde de tatt ham med en gang, kunne de spart seg en del møye. Like ens med De muslimske brødre; men nå velger man å ta dem før de blir for sterke. 1933 skal ikke gjenta seg! 

Ja, ja,-  det gikk bra for jødene den gangen; da var både England, Frankrike, Spania (Franco var jøde), USA og Sovjetunionen jødestyrt, og Den røde arme berget til slutt stumpene. Nå vil de ikke få Putin med seg – og de vil etter hånden få hele den muslimske verden mot seg.

… Den som lever får se… 

På Vegtams sider vil vi at Norge sier opp avtalen om kjøp av F 35, vi går i stedet for Grippen, vi løsner på bandet til Nato og går for nordisk forsvarssamarbeid. ##

17. aug, 2013