Hva ravnene hvisker...

 Pass deg Michelle, jøden e laus!

 

Det er ikke alltid like greit å være husneger. Dominique Strauss-Kahn tilhører de utvalgte og omskårne, (og er dermed også tilhenger av koshermat). Han tilhører herrefolket. Og det er på herrefolkets nåde Barak får være husneger i Det hvite hus.

 

Strauss-Kahn har gjort seg viden beryktet som gratass. Han går på det meste, fra journalistjenter og stuepiker til fruer i de høyere sirkler – gifte som ugifte, villige som uvillige. Han var direktør for Det internasjonale Pengefondet (IMF) til en amerikansk negerjente og stuepike anmeldte ham for voldtekt. Han skulle vært fransk president nå, men det gikk også fløyten. Det ble i stedet Francois Hollande, en annen av herrefolket, som fikk vervet.(Tidligere samboer/gift med Ségolène Royal, selv J, som tapte presidentvalget mot Nicolas Sarkozy, også J.) Skikken i de kretser er at Europa skal ha ledelsen av pengefondet (Underforstått: jøder alle sammen), mens USA har ledet Verdensbanken (Underforstått: jøder nesten alle sammen). Da Dominique gikk, kom Christine Lagarde (J) i sjefsstolen. Hun gikk i lære hos William Cohen, en annen av de omskårne.

Straus-Kahn står nå også tiltalt for hallikvirksomhet. Fine politikere de holder seg med i Frankrike...

*

Når vi må rømme Norge på grunn av tankeforbrytelser eller holdningsforbrytelser, skal vi flytte til Frankrike og stemme på Front National og Marine Le Pen. Hun tilhører ikke koshereterne. Hun er franker- eller kanskje normanner?.  … Men frøken le Pen er nå vel for liberal for oss…?

Vel, i mellomtiden virker vi utrettelig for at et folkekjærlig parti skal komme på Stortinget.

 

Tro om Barak er målmann?

 

 

25. jul, 2013