Hva ravnene hvisker...

 

Da kruttrøyken lettet på Utøya og Eskil Pedersen – i følge onde tunger – ble stoppet i å gjøre seg til englandsfarer (Med skuta Torbjørn), lik andre AP’ere i andre tider når de luktet krutt, fikk vi høre at det var en «tankeforbrytelse» å være motstander av norsk innvandringspolitikk. Vi innvandringsmotstandere ble altså stemplet som forbrytere.

Nå går Torbjørn Jagland et steg videre og kriminaliserer også holdninger. Hør bare: 

 

Det er særlig den norske debatten om romfolket som har skremt Jagland. Han frykter også at ekstreme holdninger og ytringer er i ferd med å få en plass i samfunnsdebatten.

 – Mange sier la dem slippe til, la dem bli en del av det normale ordskiftet. Jeg er i tvil om det er den rette tingen å gjøre. Vi må passe på at ikke de blir en normal del av den politiske debatten i Norge som så og si da regnes med. De har holdninger som er kriminelle, sier Jagland.

 

Ellers vet vi jo at svak tro på holocaust, rase- og folkebevarende tilbøyeligheter, bekymring rundt jøder og judaisme i tillegg til fremmedfrykt er kriminelt. Og nå også å ikke ville slippe sigøynerne løs i landet med sin kulturberikelse. 

 

Jaja, han sitter jo som EU-tilhenger og president i Europarådet og stikker kjepper i hjulet for Norge så godt han kan. Hva annet kunne vi vel vente av ham… 

 *

Torbjørn får følge av Hans Fredrik Dahl 21. 07.13 i Dagbladet. Dahl ønsker å stramme inn på ytringsfriheten og toleransen overfor andres meninger. Fjordmann burde slettes ikke få støtte fra Fritt Ord for å skrive om den største hendelse i Norge så langt i dette århundret.

Hør bare:

 

«Toleransen lenge leve.

Men den har sine grenser. Det samme gjelder ytringsfriheten. Og demokratiet, det kan ikke gjelde uavkortet for demokratiets fiender.» 

 

Hva med muslimene da som vil innføre sharialover og avskaffe både ytringsfrihet, kvinnefrihet, likestilling og tankefrihet i tillegg til demokratiet? Ikke et vondt ord fra Dahl… trolig er det i slike tilfeller snakk om kulturberikelse

 

Det er andre toner enn da han roste David Irving for hans talent som kildejeger og kildegransker i forbindelse med holocaust og 2. verdenskrig. Men da han fikk kjeft for slike politisk ukorrekte synspunkter, trakk han dem offentlig tilbake med unnskyldning i egen kronikk i Dagbladet. Det er en historieprofessor det står respekt av? 

 

Ellers vet vi med sikkerhet å kunne fortelle at Hans Fredrik er blitt katolsk i hodet. Da han ble syk og lå noen dager på sykehus, ble han redd. Så for sikkerhets skyld konverterte han til katolisismen. Han hadde nok ikke evner i seg til å bli en jotunbanker… Da bedre å være en nidhogger… 

 

Som vi ser, de to herrer slår til på samme dato… står vi overfor et samordnet anslag fra media?

22. jul, 2013