Hva ravnene hvisker...

Visste du at 120 jøder som er valgt av 400 000 stemmeberettigede jøder fra 47 europeiske land, EJP, holder sine møter i hemmelighet i EU-parlamentets sal?

De opptrer altså som en egen nasjon, et eget land med eget parlament, innenfor EU! Her kan vi virkelig snakke om en femtekollone! Men slik de virker innenfor EU, slik virker de også innenfor hvert enkelt land, og har alltid gjort det; så alt er som det alltid har vært...

På samme måte som Sovjetunionen ble styrt av kommunistpartiet, som i sin tur ble styrt av jødene, blir EU styrt av de jødiske delegatene som sitter i EU-parlamentets sal og vedtar den politikk som Parlamentet så etter hånden strør sand på! Vi må her ha i tanker det store antall jøder, frimurere og jødemedløpere som er valgt inn i EU-parlamemtet fra medlemslandene.

Les mer om Kol Nidre-folket her:

Er det rart vi på Vegtams Nettsider går inn for å gjenninnføre jødeparagrafen i Grunloven, men nå i utvidet form til også å omfatte muslimer og en god slump andre kultur- og folkefremmede.

Les mer om jødenes agenda:

De som måtte ha interess for slikt, bør begynne å tenke på hvordan Kol Nidre-folkets makt kan begrenses. På Vegtams Nettsider har vi gjort det:

I tillegg til de 120's inflytelse, kommer så inflytelsen til De Internasjonale Pengefyrster innenfor og utenfor EU samt en sverm av jødiske organisasjoner - og/eller jødestyrte organisasjoner - i alle land.

16. jul, 2013